Workshop med Computas

Workshop - Firestore: En sanntids-database som kan brukes av hele verden samtidig uten at den blir tregere

29.10.2019 16:15

Oppmøte i foajeen på IFI

Ja

6 plasser igjen

Company logo

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi har et sterkt teknologisk fagmiljø og jobber med alt fra prisvinnende saksbehandlingsløsninger, til dataanalyse, kunstig intelligens og omfattende, skybaserte innovasjonsprosjekter. Computas er 100% ansatteid, så her blir du både kollega og medeier. Nyutdannede hos oss får delta på vårt skreddersydde karrierestart-program, Computas NXT. Dette sørger for at du som nyansatt kommer raskt i gang med praktisk arbeid og tilpassede ansvarsområder. Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Computas inviterer til workshop, mat, drikke og mingling i sine lokaler i Akersgata. Vi møtes i foajeen på IFI, hvor vi tar t-banen sammen til Computas sine lokaler.

Tema: Firestore

Varighet: Ca. 2 timer(kl 17-19)

Beskrivelse

Dette er foredraget for deg som vil lære alt om Firebase sin database tjeneste, Cloud Firestore. Workshopen gir en god og grunnleggende innføring i hva Firestore er, og hvordan du kan bruke det i egne prosjekter. Tenk på Firebase som Google Cloud lite, med masse kule features, og det er ikke vanskelig å lære. I løpet av workshopen vil vi lage en nettside hvor du kan se restauranter, søke rundt etter den du ønsker og legge inn kommentarer, med live oppdatering!


Praktisk informasjon

Husk å ta med egen PC.

Denne workshopen krever ingen forkunnskaper.

Deltakerne må på forhånd ha en google bruker og login på firebase.google.com

Man bør også ha git, node og npm installert, for å spare tid. En oppstartsguide finnes her: https://github.com/firestoreworkshop/frontend/wiki/What-to-do-before-attending-the-workshop


Vanskelighetsgrad: Enkel/middels

ANSVARLIG

Marie Celine Fremstad

90524219

marie.fremstad@ifinavet.no

Intern