Extreme Startup – kodekonkurranse

Vi ønsker dere velkommen til Sopra Steria sine lokaler tirsdag 25.august. Dette vil være en kveld med koding, samarbeid, konkurranse og god stemning.

25.08.2015 16:15

Biskop Gunnerus gate 14A, Oslo

Cargo Restaurant

3 plasser igjen

Company logo

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift. Hvert år ansetter vi nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter til sommerjobb, og vi er på jakt etter flere dyktige studenter.

Velkommen til Extreme Startup! Extreme Startup er en coding dojo med kodekonkurransepreg. Det går ut på at man skal lage en applikasjon som svarer på spørsmål fra en server. Svar riktig på flest spørsmål og vinn konkurransen! Dere kan jobbe alene eller i par, testdrevet eller cowboy, i det programmeringsspråket dere selv ønsker. Oppgavene er av varierende vanskelighetsgrad og passer for alle.

OBS: Ta med en egen pc med wifi og det utviklermiljøet du selv ønsker. Vi har kode for å koble seg opp mot serveren som dere kan bruke som utgangspunkt, så dere får brukt mest mulig tid på problemløsing.

Vi starter opp med kodekonkurranse kl 16:30, før det blir middag og mingling sammen med våre ansatte etter dette ute i Oslo Sentrum. Vi gleder oss til å treffe dere. 

ANSVARLIG

Ole Kristian Rosvold

90550132

olekros@ulrik.uio.no

Student