Workshop om bedragersyndromet med Bekk

14.11.2019 16:00

Escape, Gaustadalleen 23B, Oslo

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

Har du tenkt at de rundt deg får til ting lettere enn deg? Har du hatt en sommerjobb du har følt deg underkvalifisert til? Er du redd for at noen skal finne ut hvor lite du egentlig kan? Eller kanskje tror du dette kan stemme for noen du kjenner, og gjerne skulle hjulpet?

Impostor syndrom, eller bedragersyndromet, er et fenomen som har havnet mer og mer i søkelyset. Det omhandler en følelse av å være en bedrager på studie eller arbeidsplassen - at man tror man ikke har nok kompetanse og frykter å bli avslørt.

Soft skills-faggruppen i Bekk inviterer til en workshop hvor vi skal utforske våre egne erfaringer, høre om andres og se på mulige tiltak. Workshopen ble holdt for årets sommerjobbere i Bekk, som var studenter fra universiteter over hele landet. Tilbakemeldingene på det var at studentene følte at temaet var treffende selv i studietiden, og gjerne skulle lært om dette tidligere. Her har du sjansen!

ANSVARLIG

Martin Sandberg

45239307

martin.sandberg@ifinavet.no

Styremedlem