Bedriftspresentasjon med Academic Work

Velkommen til bedriftspresentasjon med Academic Work

17.10.2019 16:30

Escape, IFI

Pizza og øl :)

16 plasser igjen

Company logo

Academic Work Norge er et rekrutteringsbyrå som representerer et bredt spekter av IT-bedrifter i Norge og utlandet.

Academic Work inviterer til bedriftspresentasjon for ifi-studentene. Med seg har de fire av sine samarbeidspartnere som kort skal fortelle om hva de jobber med og hvem de ser etter når de rekrutterer nye ansatte. Kanskje møter du din fremtidige arbeidsgiver? Eller kanskje du finner du hva du ønsker å spesialisere deg innen? Uansett er det en fantastisk mulighet til å lære mer om bransjen man snart skal inn i.

Studenter fra alle fem år og alle linjer er inviterte!

 

Kvelden starter med presentasjoner fra bedriftene og avsluttes med pizza og minglig!


Informasjon om selskapene:


Academic Work er et bemanning- og rekrutteringsselskap som jobber med studenter og nyutdannede. Denne gangen tar de med seg, til IFI, fire av sine samarbeidspartnere, som alle rekrutterer studenter og nyutdannede.


NAGARRO

Nagarro er den internasjonale IT løsnings- og programvaredivisjonen av München-baserte Allgeier SE.Med nærmere 6000 ansatte i 21 land verden over, betjener Nagarro industriledere som ASSA ABLOY, Siemens, Lufthansa, GE og BMW. Nagarro støtter selskaper både med konsepter og løsninger for digitalisering av forretningsprosesser og kan tilby et komplett IT-tjenestespekter både med lokal tilstedeværelse on-site hos kunde, via near-shoring til offshore og support.


GYLDENDAL DIGITAL

Gyldendal Norsk Forlag AS er et ledende kunnskaps- og kulturforlag. Gyldendal har en unik digital posisjon i bokbransjen, en fjerdedel av forlagets omsetning stammer fra digitale

produkter. Gyldendal Norsk Forlag har også en svært sterk digital posisjon i norsk skole, med over 800.000 solgte lisenser og sterke merkenavn som Smartbok, Smart Øving og Salaby.

Deres mål er å bidra til at barn og unge lærer mer og bedre.

 

INMETA

Inmeta er et norsk IT-konsulentselskap som består av 120 ansatte fordelt på Oslo, Trondheim og Hamar. De jobber for Norges største virksomheter i offentlig- og privat sektor. De deltar i prosjekter som både er spennende og samfunnsnyttige, og fungerer ofte som en utvidelse av kundens IT-avdeling. De passer alltid på å dra nytte av de unike mulighetene den nyeste teknologien gir som gir fornøyde kunder og spennende prosjekter for de ansatte!

Inmeta ansetter nå graduates til oppstart august 2020: 

https://jobs.academicwork.no/annonse/nyutdannet-varen-2020-og-nsker-en-kickstart-pa-karrieren-din-i-et-annerkjent-selskap/15032539


TELEPLAN GLOBE

Teleplan Globe AS er programvareselskapet, med en stab på over 80 medarbeidere, hvor av ca. 55 er programvareingeniører, designere og utviklere. De leverer Teleplan Globe programvare og systemløsninger til kunder i Norge og det internasjonale markedet. Teleplan Globe utvikler programvare til kunder innen Public Safety og National Security segmentet. Våre kunder er forsvarsmyndigheter i mer enn 10 nasjoner, i tillegg til Nato, Politi- og sikkerhetsmyndigheter og teleoperatører. Produktene dreier seg i stor grad om samfunnssikkerhet, kommando- og kontrollsystemer, formidling av tidskritisk, sensitiv informasjon, kartverktøy, sporing, navigasjon, rapportering og mer.


Teleplan Globe ansetter nå graduates til oppstart august 2020: 

https://jobs.academicwork.no/annonse/nyutdannet-student-ar-2020-med-en-genuin-interesse-for-samfunnssikkerhet-og-systemutvikling/15033496

ANSVARLIG

Eline Johansen Nielsen

elinejn@ulrik.uio.no

Student