Fagkvelden med Bekk

Velkommen til fagkvelden med Bekk!

26.09.2019 16:00

Oppmøte i foajeen, IFI

Ja

Åpent for alle
Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

NB: Påmelding på dette arrangementet skjer via Bekk sine sider. Det er 80 plasser og førstemann til mølla prinsippet. 

Program for kvelden:
Program finnes på fagkveld.bekk.no

Fagkveld om prosjekthverdagen
Vi åpner opp lokalene våre, Skur 39 på Vippetangen, og gir dere friheten til å utforske det dere selv måtte ønske i løpet av kvelden:

- Utstillinger av det vi jobber med ved flere av våre kundeprosjekter
- Hør på lyntaler om våre ulike prosjekthverdager
- I sofakroken kan du få stille helt åpne spørsmål til nyansatte, fagledere og teamledere i Bekk.

Det blir lett servering ved ankomst, og utover kvelden drar vi videre til Skatten Oslo på Tøyen Torg for middag og underholdning.

Hva er en fagkveld?
Hvert semester arrangerer vi fagkveld, hvor vi viser dere et lite tverrsnitt av alt det faglige som rører seg i Bekk, samtidig som vi koser oss med god mat og drikke. Kvelden er ment å vise dere hvordan fagdagene til Bekk fungerer, både faglig og sosialt. Det siste året har vi prøvd oss på flere utstillinger, noe vi også tror er et passende format for dere å bli bedre kjent med oss og våre prosjekter. Det er ikke nødvendig å ta med egen datamaskin.


ANSVARLIG

Anna Helgestad

anna.helgestad@ifinavet.no

Styremedlem