Deloitte - Capture the Flag challenge

Velkommen til bedriftspresentasjon og CTF med Deloitte Cyber

12.09.2019 16:00

Escape, IFI

Ja

1 plasser igjen

Company logo

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1400 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 264 000 medarbeidere i over 150 land.

Deloitte CTF-challenge torsdag 12. september

Hackazon-portalen til Cyber-teamet i Deloitte åpner en ny verden full av spennende Capture-the-flag oppgaver du kan bryne deg på. Du og laget ditt vil kjempe mot medstudenter om å håve inn flest poeng, og oppgavene vil teste deg på områder innenfor cybersikkerhet, slik som reversering av programvare, webteknologier, nettverkssikkerhet, analyse av datatrafikk, og mye mer. Et live scoreboard vil vise fremgang underveis, og vinnerlagene vil få golden tickets direkte til den nasjonale finalen på Deloittes Oslokontor i mars. Her vil dere konkurrere mot vinnerlagene fra UiB, UiT og NTNU i et større CTF-event. Vinnerlagene stikker også av med et gavekort til Komplett.no på 400 kr hver. Det stilles ingen krav til forkunnskaper.

 

Program 
16.15 - Oppmøte studenter (Escape)

16.30 - Velkomst og presentasjon av Deloitte Cyber
17.00 - Oppsett plattform og innlogging 
17:05 - Capture the flag konkurranse starter
18.00 - Pizza blir servert 
20:00 - Vinnerlagene kåres
20:15 - Mingling og øl


Om Deloitte

Deloitte er en av verdens største leverandører av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester. De er over 1400 ansatte ved 22 kontorer i Norge og har oppdragsgivere innen alle deler av norsk næringsliv, ideelle organisasjoner, idrett samt kommunal og statlig sektor. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 286 000 medarbeidere i over 150 land. I Deloitte jobber det revisorer, konsulenter og jurister som er gode til å jobbe i team, har det utfordrende og moro på jobb, og som til enhver tid er genuint opptatt av å levere det beste for deres klienter. Klientene de jobber for er alt fra små og mellomstore bedrifter til store offentlige virksomheter og de jobber med alt fra revidering av regnskap og prosessforbedringer til systemimplementering, antikorrupsjon og etisk hacking.

 

ANSVARLIG

Ane Ness

ane.ness@ifinavet.no

Styremedlem