Bedriftspresentasjon med CGI

Velkommen til bedriftspresentasjon med CGI!

10.09.2019 16:15

Oppmøte i foajeen på IFI

Dim sum

6 plasser igjen

Company logo

CGI ble grunnlagt i 1976, og er verdens femte største IT- og konsulentfirma. Vi består av over 77 500 konsulenter fordelt på 400 lokasjoner i 40 land. I Norge har vi ca. 900 ansatte fordelt på syv lokasjoner, blant annet i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Haugesund. CGI er et av landets ledende it- og konsulentselskap med et bredt løsning- og tjenestetilbud innen blant annet robotikk, produktdesign, programmering, kunstig intelligens, arkitektur, strategi og forretningsutvikling.

Velkommen til bedriftspresentasjon hos CGI, tidligere Acando!

CGIS visjon er å utvikle markedets beste IT- og managementkonsulenter. I løpet av et treårig talentprogram videreutdannes og trenes selskapets young professionals kontinuerlig i nye teknologier, konsulent- og prosjektarbeid, samt generell forretningsvirksomhet. Talentprogrammet er inndelt i to ulike løp: Tech og Biz. Tech Talent er for deg som elsker å løse krevende utfordringer ved hjelp av programmering. Biz Talent er for deg som brenner for innovasjon, brukeropplevelse og digital transformasjon. Selv om hvert løp fokuserer på sine fagområder vil du også bli godt kjent med det andre løpet og deres fagområder.

Til Talentprogrammet er vi på jakt etter talenter med mastergrad innen teknologi og forretningsutvikling, med drivkraft og lidenskap. Mer informasjon om talentprogrammet finner du her: www.cgitalent.no.

Hvis du er interessert i konsulentbransjen, business, ledelse, teknologi og innovasjon så vil en bedriftspresentasjon hos CGI være et godt valg. Denne dagen møter du blant annet Øystein Hansen som er avdelingsleder innen systemutvikling og forvaltning, samt Sabeel Ahsan og Vilde Andersen som er en del av talentprogrammet. De vil fortelle om CGI, prosjekter og sine hverdager i et innovativt, sosialt og spennende teknologi- og konsulentselskap.

Arrangementet vil være på våre lokaler i Tordenskiolds gate 8-10, 10.09.19, fra kl. 16:45.

Etter bedriftspresentasjonen vil det bli servert middag, etterfult av mingling og en omvisning av våres nye urban farm lab på takterassen. Transport til våre lokaler ordnes av Navet.

Velkommen!

ANSVARLIG

Bjørn Henrik Harr

45454542

bjorn.harr@ifinavet.no

Styremedlem