Bedriftspresentasjon med EVRY

Hør, test og opplev hvordan det er å jobbe Norges største IT-selskap! – Opplev EVRY i VR!

05.09.2019 16:00

C, Gaustadalleen 23B, Oslo

Døgnvill - Bjørvika

0 plasser igjen

Company logo

EVRY er et av de ledende IT-selskapene i Norden. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i. Vi fokuserer kontinuerlig på mangfold og oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillinger hos oss. EVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.

Som konsulent i EVRY får man jobbe med de største offentlige og private kunder i Norden, med den nyeste teknologien og med de mest kompetente hodene.  Vi har åpnet for å søke på graduatestillinger, så kom innom for å treffe tidligere graduates for å høre om hvordan det er begynne arbeidslivet i EVRY!

Vi ønsker å bruke kvelden på å gi et innblikk i hvilke type teknologier, prosjekter, kunder vi jobber med og selvsagt vil vi gjerne bli bedre kjent med dere, så etter presentasjonen drar vi til Kverneriet for å fortsette kvelden der!

Vi ses!

ANSVARLIG

Stian Dolmseth

41857057

stian.dolmseth@ifinavet.no

Styremedlem