UXCUP 2019

Er du interessert i brukeropplevelser, design og kreativitet? I september kjører vi i gang en ny runde av UXCUP!

03.09.2019 16:00

Skur 39 Vippetangen, Oslo

JA

Åpent for alle
Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

Hva er UXCUP? ??

Det er en morsom og lærerik konkurranse i kreativ problemløsing for studenter i Oslo og Trondheim, arrangert av Bekk. UXCUP passer for deg som er nysgjerrig på design, brukeropplevelse og hvordan det er å være konsulent. Konkurransen er åpen for studenter i 3. - 5. klasse fra alle linjer. Tidligere har vi hatt med studenter fra linjer rettet mot design, entreprenørskap og informatikk.

Første runde ??
Den innledende runden av konkurransen holdes tirsdag 3. september i Oslo, i Bekk sine lokaler på Vippetangen. Vinnerne av første runde går videre til finalehelgen i Oslo den 13.-15. oktober ??

Sign me up!
Flott! For å bli med må du melde på et lag med 3 personer.

Påmelding via denne linken! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSKDmzJFhhDlTK4oUblV9byPOSHH3bkTZoqCYtepCMum2xLQ/viewform?fbclid=IwAR3khvcFHHrDZES1qkyyUhP_rcQch96swBeKx4oxz6RXi3g6rBmaR9x7vZA


?? Sjekk ut https://uxcup.bekk.no/ for mer info.

ANSVARLIG

Hanna Alderslyst Kongshem

hanna.kongshem@ifinavet.no

Intern