Bedriftspresentasjon med KPMG

Bli med på spennende bedriftspresentasjon med KPMG!

29.08.2019 16:15

Seminarrom C, Gaustadalleen 23B, Oslo

Ja

2 plasser igjen

Company logo

KPMG er et av verdens ledende kompetansemiljøer innen rådgivning, revisjon, skatt og avgift. Vår tilnærming er global, samtidig som vi har sterk lokal bransjekunnskap og faglig ekspertise i hvert av de 154 landene der vi er tilstede. Vi er nærmere 200 000 medarbeidere globalt, hvor 1100 er fordelt på 25 kontorer i Norge. Hos oss jobber teknologer, ingeniører, samfunnsvitere, økonomer, revisorer og jurister. Vi leverer fremtidsrettede prosjekter som skaper verdi og styrker konkurransekraften til våre kunder. Hvert år ansetter vi mange nyutdannede talenter med ambisjoner om å bli morgendagens fageksperter, bransjespesialister, ledere og partnere. Vi er ansett som en av Norges mest attraktive arbeidsgivere og dette skyldes blant annet at vi hver eneste dag investerer i våre medarbeideres kompetanse, karriereutvikling og trivsel. Vi tilbyr opplærings- og utviklingsprogram for nyutdannede som få andre selskaper kan matche.

Plan for dagen:
1615: Presentasjon med KPMG
1715: Felles avreise med buss til deres kontor for mat, drikke og mingling

KPMG er et av verdens ledende kompetansemiljøer innen rådgivning, revisjon, skatt og avgift. Vår tilnærming er global, samtidig som vi har sterk lokal bransjekunnskap og faglig ekspertise i hvert av de 154 landene der vi er tilstede.


Vi er nærmere 200 000 medarbeidere globalt, hvor 1000 er fordelt på 25 kontorer i Norge. Hos oss jobber teknologer, ingeniører, samfunnsvitere, økonomer, revisorer og jurister. Vi leverer fremtidsrettede prosjekter som skaper verdi og styrker konkurransekraften til våre kunder.


Hvert år ansetter vi mange nyutdannede talenter med ambisjoner om å bli morgendagens fageksperter, bransjespesialister, ledere og partnere. Vi er ansett som en av Norges mest attraktive arbeidsgivere og dette skyldes blant annet at vi hver eneste dag investerer i våre medarbeideres kompetanse, karriereutvikling og trivsel. Vi tilbyr opplærings- og utviklingsprogram for nyutdannede som få andre selskaper kan matche.


Les mer på kpmg.no

ANSVARLIG

Henrik Aspenes Vedal

henrikvedal@hotmail.com

Student