Bedriftspresentasjon med Visma

27.08.2019 16:15

Vismas lokaler. Oppmøte i fojaeen på IFI 16:15, felles avreise med buss

Ja

1 plasser igjen

Company logo

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 5 500 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 millioner.

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor. Vi opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med over 9 500 ansatte, 1 000 000 kundekontrakter og en omsetning på EUR 1 199 millioner i 2018, er vi Europas ledende softwareselskap.


Tirsdag 27. august inviterer vi dere til vårt kontor på Skøyen, og vil gi dere et innblikk i hvem vi er, hva vi jobber med og karrieremuligheter.  Her blir dere bedre kjent med Visma Consulting og Visma Optimization Technologies.  


Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Hver eneste dag utvikler Visma Consulting løsninger som er kritiske for sammfunnet. Vi jobber for å ligge i front når det gjelder ny teknologi og har sett hvordan våre løsninger kan forandre folks liv. Har du lyst til å bidra til å gjøre en forskjell? Vi har et godt etablert Summer Internship og traineeprogram for studenter og nyutdannede, og trenger flere flinke med på laget!

Visma Optimization Technologies er en spydspiss innen optimering i Visma, og har et ansvar for å løse optimeringsutfordringer på tvers av Vismas eksisterende tjenester. I Optimization Technologies utnytter vi siste nytt innen innen optimering, kunstig intelligens og maskinlæring for å forbedre arbeidsprosessene til våre kunder innenfor helse, utdanning og privat sektor. I tillegg til å lage optimeringstjenester på toppen av eksisterende produkter, er Optimization Technologies også en innovasjonshub som bidrar til å skape nye tjenester, samt løfte optimeringskompetansen i hele selskapet.  

Underveis gir vi 3.-5. klassinger mulighet til å bli med på speedintervju med oss for Summer Internship og fast jobb i traineeprogrammet vårt Nytt Krutt. 

Speedintervju for Summer Internship: last opp CV og karakterer her innen 26. august. 
Speedintervju for traineeprogrammet Nytt Krutt: last opp CV og karakterer her innen 26. august. 
Vi sender deg mail med oppsatt tidspunkt! Dersom det blir mange søkere vil vi måtte foreta en prioritering.

Etter presentasjon blir det bespisning og mingling i våre kontorer. 


Vi gleder oss masse til å bli bedre kjent med dere!


ANSVARLIG

Olav H. Moseng

olav.moseng@ifinavet.no

Student