Caseløsning med Netcompany

22.08.2019 16:15

Smalltalk, IFI

Ja

13 plasser igjen

Company logo

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Vi er stolte av hvem vi er, og hva vi driver med. For å kunne levere de beste IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. Vi tar ansvar - helt enkelt.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å være IT-konsulent? Ønsker du å være med på å lage løsninger, men er ikke sikker på hvordan prosessen faktisk fungerer? Da kan du bli med på et litt annerledes arrangement med Netcompany!

Vi inviterer til en kveld med realistisk caseløsning slik det foregår i arbeidslivet. Vi vil gi deg innsikt i det å være IT-konsulent der du blir utfordret, ikke på det rent tekniske, men på dine evner til å kommunisere med kunde for å skape de beste IT-løsningene. Dette blir gjort gjennom fiktive møter med kunde og godt teamarbeid.

Kurset er åpent for alle klassetrinn, men vi anbefaler at de som deltar har noe kjennskap til IT-systemer. Vi gleder oss til å se deg!

Etter kurset inviterer vi på after work på vårt hovedkontor. Vi setter opp felles buss med avgang fra UiO kl. 20. På kontoret vil det bli mat og drikke i ekte Netcompany-ånd. NB: Det vil ikke bli «ordentlig» mat før kl. 20/2030, så vi oppfordrer til å ha litt mat i magen når du kommer

ANSVARLIG

Henrik Johan Wistner

48110494

henrik.wistner@ifinavet.no

Student