Kurskveld hos Itera - Kurs i microcopy og microinteractions

19.02.2019 16:15

Oppmøte i foajeen på IFI

JA

0 plasser igjen

Company logo

Itera er et norsk konsulentselskap med fokus på å skape fremtidens digitale forretning gjennom strategi, design og teknologi. Vi er notert på Oslo Børs under tickeren ITE og består av over 500 konsulenter fordelt mellom vårt hovedkontor i Oslo og våre kontorer i Bergen, Bryne, Stockholm, København, Bratislava og Kiev. I 2018 ble vi for tredje år på råd kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter, uavhengig av bransje. Dette er et resultat at vi jobber i tverrfaglige team, og sammen leverer nyskapende og realiserbare prosjekter og tjenester til virksomheter hvor smart bruk av teknologi er sentralt for å nå forretningsmålene. Kundene våre er nordiske virksomheter innen bank og forsikring, offentlig sektor, helse, tjenesteytende sektor, transport og utility.

Itera inviterer til kurskveld!
(NB! - kun mulig å melde seg opp til et kurs)

Oppmøte i foajeen 16.15, så tar vi T-banen samlet til Iteras lokale på Nydalen. Kvelden avsluttes på Nydalen Bryggeri & Spiseri for mingling og sosialt. Husk å ta med PC.

Kursbeskrivelse:

Velkommen til kurs i microcopy og microinteractions!

Hver dag omgir vi oss med tjenester på digitale flater som web og mobil,og noen av de viktigste verktøyene i en designers verktøykasse er evnen til å bruke språk og interaksjoner til å guide,glede,berolige og engasjere en bruker.

I dette kurset vil vi nørde sammen over eksempler på deilige mikrointeraksjoner og deilige eksempler på godt språk. Vi skal lære bort hvordan man kan mestre disse virkemidlene i en digital
løsning på en god måte,og på slutten av kvelden vil vi feire at vi er designere på vei inn i brukervennlighetens tidsalder.

Vi gleder oss til å se dere,og til å la oss inspirere sammen!

Før kurset vil det bli servert mat og etter kurset drar vi videre til Nydalen Bryggeri & Spiseri for mingling og sosialt.


ANSVARLIG

Ikra Sultan

91999759

ikra.sultan@ifinavet.no

Student