Bedriftspresentasjon med Academic Work Norway (AWN)

Academic Work presenterer sine samarbeidspartnere

02.04.2019 16:15

Smalltalk, Ole Johan Dahls Hus (Gaustadalléen 23B)

Sushi + Pizza

3 plasser igjen

Company logo

Academic Work Norge er et rekrutteringsbyrå som representerer et bredt spekter av IT-bedrifter i Norge og utlandet.

Academic Work gjentar suksessen og inviterer med seg noen av sine samarbeidspartnere til å holde presentasjoner for ifi-studentene.
Som student er det ikke alltid like lett å få seg jobb ved siden av studiet, eller rett etter studiet uten noe relevant erfaring. Derfor er det veldig greit å vite hva IT bedriftene der ute i dagens jobbmarkedet egentlig ser etter. Academic Work samarbeider med alt fra små gründerselskaper til store, internasjonale selskaper og har lang erfaring med rekruttering innen IT. I tillegg til presentasjonene fra Academic Works samarbeidspartnere, kommer de også til å si noe om hva som gjør deg til en attraktiv søker, og hvordan du med enkle grep kan skille deg ut blant andre jobbsøkere.
Academic Work har denne gangen med seg Teleplan Globe, Omnium, Tripletex og Miles. Dette er fire selskaper som jobber med svært forskjellige ting, men alle er åpne og interessert i å ansette juniorer.

Teleplan Globe
Teleplan Globe utvikler programvare til kunder innen Public Safety og National Security segmentet. Med en stab på over 80 medarbeidere leverer Teleplan Globe programvare og systemløsninger til kunder i Norge og det internasjonale markedet. Produktene dreier seg i stor grad om samfunnssikkerhet, kommando- og kontrollsystemer, formidling av tidskritisk, sensitiv informasjon, kartverktøy, sporing, navigasjon, rapportering og mer.
Teleplan søker nå etter nyutdannede innen IT med interesse for sikkerhet og etterretning.
 
Tripletex
Tripletex har utviklet og vil fortsette forbedringen av det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. De jobber med å lage det mest moderne skybasert økonomisystemet for små og mellomstore bedrifter. Systemet er bygget opp av ulike moduler som kan settes sammen etter behov for å gi sluttbrukeren en mest mulig intuitv og brukervennlig opplevelse.
Tripletex leter nå etter nyutdannede som ønsker å bli en rå fullstacker eller en back-ender ned ansvar for databasen.
 
Omnium
?Omnium AS er det første rendyrkede Order Management systemet i Norge. Med sin skyløsning tilbyr de sine kunder å levere en reell omnikanalopplevelse mot sine kunder. Omnium visker ut skillet mellom fysisk- og digital handel og gjør det enklere for bedrifter å fremstå med en helhetlig kundeopplevelse.
Omnuim søker nå etter nyutdannede som ønsker å jobbe med .NET
 
Miles
Miles er et annerledes IT-konsulentselskap hvor det er viktigere å skape en god arbeidsplass enn å ha tallfestede mål og budsjetter. Menneskene som jobber hos Miles er blant de fremste i bransjen. De brenner for faget sitt og sammen har de bygget et fagmiljø de er svært stolte av. Som en del av Miles får du ta del i et kompetent fagmiljø, delta på spennende konferanser, faglig utvikling i oppdrag og en unik bedriftskultur.

ANSVARLIG

Rambi Ji Nguyen

95880538

jiern@hotmail.no

Intern