Bedriftspresentasjon med Nets

-

30.04.2019 16:15

Seminarrom Java, Ole Johan Dahls Hus (Gaustadalléen 23B)

JA-

1 plasser igjen

Company logo

Powering digital payments At Nets, we specialize in powering digital payments. We connect banks, businesses and consumers via an international network facilitating digital payments. Spanning across the Nordic region and the Baltic states, we provide a broad range of card services, account payment services and merchant payment solutions. We offer great payments, great ideas, great network - delivered by great people.

Visste du at Nets sin teknologi muliggjør betaling fra konto-til-konto og bank-til-bank på kun et par sekunder, 24/7 365 dager i året, uansett hvor du befinner deg i verden? Og at Nets står bak teknologi som du bruker daglig for å betale mat, klær og regninger? 

Nets er et av Nordens største FinTech selskaper og en betydelige aktør i Tyskland, Baltikum og Polen. Vi utvikler og tilbyr et bredt spekter av markedsledende digitale betalingsløsninger. I Nets har vi høy oppetid, høyt sikkerhetsnivå og null rom for feil.

 

I Oslo har vi et stort miljø som utvikler og drifter disse løsningene for et globalt marked. Kom og lær mer om hvordan vi jobber med utvikling av betalingsløsninger internasjonalt med Norge og Norden som hovedbase, og hvilke karrieremuligheter vi har for deg i Nets. 
www.nets.eu/careers

 

Etter presentasjonen blir det servert burritos. 

ANSVARLIG

Anna Finstad

annamfi@uio.no

Student