Bedriftspresentasjon med Norsk Regnesentral

-

25.04.2019 16:15

Seminarrom Java, Ole Johan Dahls Hus (Gaustadalléen 23B)

Pizza

16 plasser igjen

Company logo

Norsk Regnesentral (NR) er en uavhengig, ideell og allmennyttig privat stiftelse som utfører oppdragsforskning for næringsliv, offentlig sektor og private organisasjoner både i Norge og internasjonalt. Vi ønsker de krevende problemstillingene som er viktige for våre kunder. NR har kontorer i Kristen Nygaards hus ved Universitetet i Oslo

Norsk Regnesentral (NR) er nasjonalt ledende innen maskinlæring, kunstig intelligens, data science og bildeanalyse.

Vi er rundt 75 forskere som jobber innenfor ulike områder som informasjonssikkerhet, e-inkludering, fjernmåling, finans, energimarkedet, klima og medisin. Det er stor etterspørsel etter NRs kompetanse, og kundene kommer både fra næringslivet og offentlig sektor.  Kompetansen vår omfatter et bredt spekter av metoder og vi har en variert prosjektportefølje.


På vår bedriftspresentasjon gir vi et innblikk i aktuelle oppdrag og viser eksempler på mange spennende prosjekter der vi har brukt f.eks. deep learning, maskinlæring og text mining for å løse oppdrag for ulike kunder.  Du får møte både erfarne og nyansatte som forteller om hverdagen sin på et forskningsinstitutt. 

Etter presentasjonen blir det pizza og mingling.

ANSVARLIG

Henrik Johan Wistner

48110494

henrik.wistner@ifinavet.no

Student