Bedriftspresentasjon med Bouvet!

Bouvet inviterer til bedriftspresentasjon i deres lokaler på Majorstua!

11.04.2019 16:15

Oppmøte i foajeen i Ole Johan Dahls hus

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige. Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former tilpasset den enkelte. Vi har blant annet fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferanser med fokus på kompetansedeling.

Bouvet inviterer IFI-studentene til Bouvethuset på Majorstua – for en kveld fylt med gode foredrag, god mat, mingling og noe godt i glasset. En av våre nyeste Bouvet’ere vil fortelle om sin reise fra forelesningssalen til fullverdig konsulent ute i prosjekt. Vil vi gå dypere inn i prosjektet Nordic Way Interchange. Mye av industrien i Norge ligger i distriktene der vei-infrastrukturen til tider kan være meget begrenset. Dette gir betydelig utfordringer for tungtransport til og fra disse områdene. Et eksempel er tungtransport som møtes på bruer og i undersjøiske tunneler uten muligheter til å passere hverandre slik at trafikken stoppes i begge retninger. Situasjoner som dette kan medføre store forsinkelser farlige situasjoner og ulykker. Statens Vegvesen og Bouvet samarbeider nå om om å utvikle digitale løsninger på dette problemet!

 

Når presentasjonen er ferdig, blir det matservering og dere får muligheten til å snakke med bedriftsrepresentantene fra Bouvet.

Vi gleder oss til en helaften med kunnskapsrike UiO-ere!


Oppmøte i foajeen utenfor Simula, før vi reiser felles til Bouvets lokaler på Majorstua. Om du vil møte direkte hos Bouvet, send en mail til anders.brustad@ifinavet.no på arragnementsdagen.

ANSVARLIG

Anders Brustad

90829632

andersbrustad@gmail.com

Student