Workshop med Netcompany

Velkommen til workshop i React med Netcompany!

09.04.2019 16:15

Seminarrom Logo, Ole Johan Dahls Hus (Gaustadalléen 23B)

Pizza & Sushi

1 plasser igjen

Company logo

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Vi er stolte av hvem vi er, og hva vi driver med. For å kunne levere de beste IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. Vi tar ansvar - helt enkelt.

Vil du lære å kode som webgigantene Facebook, Instagram og Netflix? Bli med på workshop i React med Netcompany tirsdag 9 april!

Netcompany er et av Nordens mest suksessfulle IT-konsulentselskap. Vi leverer forretningskritiske IT-løsninger og rådgivning. Sammen med kundene realiserer vi morgensdagens løsninger i det digitale landskapet, skapt via vårt innovative og kunnskapsbaserte fagmiljø. Som konsulent hos oss blir din hverdag i spennende og utfordrende prosjekter som skaper det nye digitale Norge/Norden. Vi tilbyr deg den beste faglige og personlige utvikling, og det fra dag én. I Netcompany vil du jobbe i våre egne leveranseteam hos markedsvinnerne og andre sentrale aktører i både offentlig og privat sektor. Det er du som blir med på å utvikle og realisere den nye digitale hverdagen til oss privatpersoner, bedrifter og organisasjoner på kryss og tvers av Norden. I Norge skjer dette hos disse kundene: OBOS, Møllergruppen, Tolletaten og Kulturrådet og NRK – for å nevne noen.

Om kurset:

Frontend på web har vært turbulent i lang tid og mange rammeverk har falt av lasset. React har derimot klart å etablere seg som et ledende JavaScript-bibliotek. React er utviklet av Facebook og gjør UI-koding gøy og lekende lett. De største webgigantene som Facebook, Instagram, Airbnb og Netflix bruker det, og etter dette kurset kan du også det. Netcompany gir deg en introduksjon til biblioteket og røper sine beste React-tips, slik at du blir en attraktiv frontend-utvikler på markedet. Det blir servert mat og drikke i løpet av workshopen. 

Sted: Logo på ifi. NB: Husk egen pc!

ANSVARLIG

Tonje Løfqvist

tonje.lofqvist@ifinavet.no

Intern