Bedriftspresentasjon med Capra Consulting

Nysgjerrig på hvordan du kan sette opp en WebApp med tilhørende backend i AWS? Eller generelt på hva all fuzzet rundt Amazon Web Services handler om?

04.04.2019 16:15

Pascal, Ole Johan Dahls Hus (Gaustadalléen 23B)

Opland Burger & Steak

3 plasser igjen

Company logo

Vi er et konsulenthus som brenner for forbedring, og står opp om morgenen for å gjøre en forskjell i samfunnsnyttige prosjekter som påvirker folks hverdag. Vi får energi og motivasjon av å lære og leke med de flinkeste på våre fagfelt. Omtrent to tredjedeler av våre ansatte jobber innen systemutvikling og teknisk arkitektur. Her utvikler vi frontend og backend i samfunns- og forretningskritiske løsninger, primært med JavaScript og Java. Det å få løsninger til å kjøre stabilt og sikkert er noe vi brenner for, og her har vi en forkjærlighet for skyløsninger, da spesielt AWS. Med kontoret midt i Oslo sentrum er alt er tilrettelagt for å bli godt kjent med dine kolleger både på kontoret (som har bordtennisbord, shuffleboard, Nintendo Switch m.m.), samt utflukter slik at man får opplevd Oslo og alt byen har å by på!

AWS med Capra Consulting

Nysgjerrig på hvordan du kan sette opp en WebApp med tilhørende backend i AWS? Eller generelt på hva all fuzzet rundt Amazon Web Services handler om? 

Da er dette kurset for deg!

Amazon Web Services har eksistert siden 2006, og er for tiden den mest velprøvde, brukte og største skytjenesten med kunder som blant annet Netflix. Capra har jobbet lenge med AWS, er Amazon Partner, og bruker det i svært mange prosjekter. Målet for denne workshopen er å vise dere litt av de mulighetene AWS har å by på. 
Det stilles ingen krav til forkunnskaper!


I løpet av workshopen skal dere få sette opp en WebApp med tilhørende backend i 
AWS ved hjelp av blant annet disse AWS-tjenestene:

·       Lambda

·       RDS

·       S3

·       API Gateway

Det vil bli servert baguetter før kurset og etter kurset tar vi t-banen sammen til Opland Burger på Østbanehallen for god mat og drikke. Vel møtt!

ANSVARLIG

Ikra Sultan

91999759

ikra.sultan@ifinavet.no

Student