Bedriftspresentasjon med Capra Consulting

Nysgjerrig på hvordan du kan sette opp en WebApp med tilhørende backend i AWS? Eller generelt på hva all fuzzet rundt Amazon Web Services handler om?

04.04.2019 16:15

Pascal, Ole Johan Dahls Hus (Gaustadalléen 23B)

Opland Burger & Steak

3 plasser igjen

Company logo

Capra Consulting er et uavhengig konsulentselskap som leverer utviklings- og rådgivningstjenester i privat og offentlig sektor. Vi skaper verdi for våre kunder gjennom forretningsforståelse, kompetanse og effektive metoder. Capra Consulting har solid økonomi og store vekstambisjoner. Vi ønsker oss de beste ressursene som kombinerer teknisk innsikt med evnen til å se det store bildet.

AWS med Capra Consulting

Nysgjerrig på hvordan du kan sette opp en WebApp med tilhørende backend i AWS? Eller generelt på hva all fuzzet rundt Amazon Web Services handler om? 

Da er dette kurset for deg!

Amazon Web Services har eksistert siden 2006, og er for tiden den mest velprøvde, brukte og største skytjenesten med kunder som blant annet Netflix. Capra har jobbet lenge med AWS, er Amazon Partner, og bruker det i svært mange prosjekter. Målet for denne workshopen er å vise dere litt av de mulighetene AWS har å by på. 
Det stilles ingen krav til forkunnskaper!


I løpet av workshopen skal dere få sette opp en WebApp med tilhørende backend i 
AWS ved hjelp av blant annet disse AWS-tjenestene:

·       Lambda

·       RDS

·       S3

·       API Gateway

Det vil bli servert baguetter før kurset og etter kurset tar vi t-banen sammen til Opland Burger på Østbanehallen for god mat og drikke. Vel møtt!

ANSVARLIG

Ikra Sultan

91999759

ikra.sultan@ifinavet.no

Styremedlem