Kurskveld med Iterate

19.03.2019 16:15

OPPMØTE I FOAJEEN PÅ IFI

JA

2 plasser igjen

Company logo

Iterate består av 61 mennesker som jobber med koding, rådgivning, design og produktutvikling i den digitale sfæren. I tillegg til å ta spennende konsulentoppdrag, så jobber vi også med våre egne start-ups. Vi holder til midt i Oslo sentrum.

Iterate inviterer til kodekveld!

Vi møtes i foajeen, så tar vi T-banen 16:15 samlet til Iterate sine lokaler ved Stortinget.

Det blir lett servering mens kurset pågår, så avsluttes kvelden på Tavernan for mingling, sosialt og middag.

Husk å ta med egen PC.


Kursbeskrivelse:

Velkommen til Kodekveld med Iterate! Dette er en kveld der vi setter oss sammen og løser noen morsomme kodeoppgaver. Vi skal lære oss noen nye triks, trene litt på det vi allerede kan, og bli litt bedre kjent underveis.

Dette er inspirert av våre egne "Code Camps", der vi tar en hel uke borte fra oppdrag og annet mas, og fordyper oss litt i en gitt problemstilling. Som regel ender vi opp med å lage noe kult, lære masse, og ikke minst ha det litt gøy sammen med kolleger og mentorer. Vi tenkte å kjøre en mikroutgave av dette for dere.

Oppgavene/problemstillingene er egnet for både nybegynnere og viderekomne, og vi kommer til å gå rundt og hjelpe kursdeltakerne. Her er ikke poenget å være førstemann til å løse alle oppgavene, men å løse de på best mulig måte, og bli en bedre koder underveis.


ANSVARLIG

Marie Celine Fremstad

90524219

marie.fremstad@ifinavet.no

Intern