Kodekampen 2019

Bli med på kodekampen til BEKK!

11.03.2019 16:15

Hos BEKK, Akershusstranda 21, Skur 39

Ja

Åpent for alle
Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

Påmelding må gjøres her:
https://delta.bekk.no/kodekampen-uio
Det vil være mulig å melde på lag inntil 4 personer.


Kodekampen 2019

For andre år på rad arrangerer Bekk Kodekampen i Oslo - en konkurranse for IT-studenter ved NTNU, UiB, UiO, OsloMet og Westerdals.

Formatet 
Kodekampen passer for deg som har kodet mye (eller lite) og liker kreativ problemløsing i plenum. Konkurransen er todelt; første del er en innledende runde som arrangeres i Trondheim, Oslo og Bergen. Vinnerne av disse rundene går videre til del 2, finalen i Oslo. Den innledende runden består av flere oppgaver av varierende vanskelighetsgrad innenfor ulike kategorier. Oppgavene skal løses av et lag bestående av 3-4 studenter.


Vinn konferansetur med oss!
Vinnerlagene møtes til finale i Oslo 3.-5. mai og laget som stikker av med seieren får bli med oss på en utenlandskonferanse på høsten. I fjor dro vi til WebSummit i Lisboa!

Påmelding
Det vil bli mulig å melde på både fullsatte lag eller delvis satte lag. Man kan også melde seg på alene, men vi sørger da for å spleise folk så lagene fylles opp til 3-4 deltagere per team.

Se kodekampen.bekk.no for mer informasjon.

ANSVARLIG

Jeanette Kirkerud

jeanetki@ulrik.uio.no

Intern