Bedriftspresentasjon med Sopra Steria

Velkommen til bedriftspresentasjon hos oss i Sopra Steria!

07.03.2019 16:15

Oppmøte i foajeen før avreise til Biskop Gunnerus´ gate 14A(Sopra Steria)

Tapas

9 plasser igjen

Company logo

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift. Hvert år ansetter vi nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter til sommerjobb, og vi er på jakt etter flere dyktige studenter.

Velkommen til bedriftspresentasjon hos oss i Sopra Steria! 

 

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift.

 

Nettopp fordi vi som selskap har en stor bredde med mange muligheter, har vi valgt å vise frem litt av våre kapabiliteter i flere omganger. 07.03 viser vi frem litt hva vi jobber med innen digitale plattformer (Digital Platform Services).

 

Kunne du tenke deg å jobbe som konsulent innen cloud? Eller som konsulent på en eller flere av våre tredjepartsplattformer (f.eks. Service Now) og lage gode digitale løsninger for våre kunder? Eller ønsker du å jobbe med prosesser, prosjektledelse eller testledelse innen IT?  Er sikkerhet et område du brenner for så er også dette et aktuelt område vi berører med mange muligheter.

 

Denne kvelden vil du få høre om disse tingene og mer! Kom og bli bedre kjent med dine muligheter hos Norges beste arbeidsplass.  Arrangementet vil være i våre lokaler på toppen av Posthuset. Det vil bli servert middag i etterkant.

ANSVARLIG

Rambi Ji Nguyen

95880538

jiern@hotmail.no

Intern