Bedriftspresentasjon med Sopra Steria

Kunne du tenke deg å jobbe som utvikler eller testautomatiserer, med AI eller Machine Learning? Denne kvelden vil du få høre mer om dette!

28.02.2019 16:15

HOS BEDRIFTEN, BISKOP GUNNERUS´ GATE 14A

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift. Hvert år ansetter vi nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter til sommerjobb, og vi er på jakt etter flere dyktige studenter.

Vi drar samlet til bedriftens lokaler. Oppmøte i foajeen utenfor Simula.


Velkommen til bedriftspresentasjon hos oss i Sopra Steria!

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift. Dersom du er interessert i jobb hos oss kan du søke via linkene under.

Nettopp fordi vi som selskap har en stor bredde med mange muligheter, har vi valgt å vise frem litt av våre kapabiliteter i flere omganger. 28. februar viser vi frem litt av hva vi jobber med i vår utviklingsdivisjon.

Kunne du tenke deg å jobbe som utvikler eller testautomatiserer, med AI eller Machine Learning? Er du lidenskapelig opptatt av new tech og robotisering eller å lage sikre løsninger? Denne kvelden vil du få høre mer om blant annet disse fagområdene. Kom og bli bedre kjent med dine muligheter hos Norges beste arbeidsplass!

Arrangementet vil være i våre lokaler på toppen av Posthuset. Det vil bli servert middag i etterkant.


For deg som er interessert i fagområdene nettverk, drift og infrastruktur blir det ny bedriftspresentasjon hos oss 7. mars.


ANSVARLIG

Henrik Aspenes Vedal

henrikvedal@hotmail.com

Student