Bedriftspresentasjon med EVRY

31.01.2019 16:15

Gaustadalleen 23B, Oslo

Ja

18 plasser igjen

Company logo

EVRY er et av de ledende IT-selskapene i Norden. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i. Vi fokuserer kontinuerlig på mangfold og oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillinger hos oss. EVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.

Norges største IT-selskap slår på stortromma! Torsdag 31. januar inviterer vi studenter fra IFI til hovedkontoret vårt på Fornebu. Der vil det bli holdt et reelt og relevant case med en av våre samarbeidspartnere (No Isolation) vi ønsker dere skal gjennomføre, og mulighet til å snakke med rekrutterende ledere for flere avdelinger og unge ansatte (også IFI-alumni).

 

Studentene må/bør ta med egen laptop til caset. Vi stiller med spennende mat og drikke (vi tar hensyn til allergier), og det er satt opp busser som går fra fakultetet kl 16:30 til Fornebu. Det vil også bli transport tilbake til til fakultetet. Dette gleder vi oss til!

ANSVARLIG

Filip Larsen

46766019

filip.larsen@ifinavet.no

Intern