Bedriftspresentasjon med Making Waves

29.01.2019 16:15

Oppmøte i foajeen på IFI

Ja

16 plasser igjen

Company logo

Making Waves er digital innovasjonspartner for noen av Nordens største merkevarer og offentlige virksomheter. Vi er eksperter på digital tjenesteutvikling og innovasjon og samler rådgivning, design, teknologi, innholdsproduksjon og drift under samme tak. Som partner arbeider vi langsiktig og helhetlig - hele veien fra nyskapende idéer til kontinuerlig forbedring av produktene vi leverer.

Datavisualisering med Making Waves.

Making Waves ønsker å bli bedre kjent med IFI-studentene og inviterer dere til en kveld med datavisualisering! Dette er et område hvor både teknologer og designere kan utfolde seg gjennom ulike verktøy.

De av dere med kunnskap om programmering får et minikurs i analyseverktøyene Elasticsearch og Kibana. Hvis du heller vil jobbe kreativt med penn og papir, så deltar du på designworkshopen.

 

Våre flinke designere og utviklere hjelper dere gjennom kvelden. Alle får jobbe med det samme datasettet, og målet er å vise hvordan data kan forvandles til nyttig informasjon gjennom bruk av ulike verktøy. Slik får dere et innblikk i vår hverdag som består av spennende teknologier, designprosesser og oppdrag som går på tvers av fag og disipliner.

 

NB: De som vil delta på Elasticsearch/Kibana kurset MÅ ha med egen PC/Mac.

 

Det er en fordel å ha installert Docker (https://www.docker.com/get-started) på forhånd.

 

Gjør dere klare for en lærerik og  spennende kveld!

 

Vi vil også servere dere drikke og noe å spise mens dere er her.

 

Vi gleder oss til besøk!

ANSVARLIG

Svein Bendik Manum

91737039

svein.manum@ifinavet.no

Student