Robocode med Netcompany

Velkommen til Robocode-turnering med Netcompany!

24.01.2019 16:30

Escape, Gaustadalleen 23B, Oslo

Pizza og Sushi

1 plasser igjen

Company logo

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Vi er stolte av hvem vi er, og hva vi driver med. For å kunne levere de beste IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. Vi tar ansvar - helt enkelt.

Bli med på Robocode-turnering med Netcompany!

Torsdag 24.januar arrangerer Netcompany i samarbeid med Navet vårens Robocode-turnering!

Hvem bygger UiO's beste robot?

Programmer din egen ministridsvogn og delta i turneringen på Escape - enten individuelt eller på lag sammen med andre. Alle kampene streames live på storskjerm og vi mistenker at stemningen og konkurranseinstinktet kommer til å være på topp. Måtte den beste roboten vinne!

Dette er en morsom og lærerik fagkveld som passer for alle kunnskapsnivåer. Det blir servert mat og drikke gjennom kvelden.

Vi i Netcopmany gleder oss til en spennende og lærerik kveld!

ANSVARLIG

Carl-Magnus Lein

carl.lein@ifinavet.no

Student