Kurs med Sopra Steria - Testdreven frontend-utvikling

Velkommen til kurs i testdreven frontend-utvikling med Sopra Steria!

06.11.2018 16:15

Logo, Gaustadalleen 23B, Oslo

Pizza og Sushi

3 plasser igjen

Company logo

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift. Hvert år ansetter vi nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter til sommerjobb, og vi er på jakt etter flere dyktige studenter.

6. november kommer Sopra Steria til Ifi for å holde workshops! Vi kjører to ulike spor denne ettermiddagen: Hacke-konkurranse og testdreven frontend-utvikling. Det vil bli enkel servering og snæks underveis i kursene, vi avslutter med felles middag og øl for alle deltagerne. Håper du har lyst til å delta!


På TDD med React workshoppen skal vi lage en 3 på rad applikasjon testdrevet. Vi vil par-programmere og skrive tester for all funksjonalitet før vi koder den. Det kreves ingen kunnskap om React eller testing får å bli med, og du vil lære litt om begge.

Før workshoppen må dere installere

node: https://nodejs.org/en/

VisualStudioCode: https://code.visualstudio.com/

create-react-app (dette krever node først): https://github.com/facebook/create-react-app

 

ANSVARLIG

Carl-Magnus Lein

carl.lein@ifinavet.no

Intern