Fagkveld med Bekk - Lean Startup

Denne påmeldingen gjelder workshopen Lean Startup. Du kan kun melde deg på en workshop!

05.09.2018 16:00

Oppmøte i foajeen på IFI kl 16, buss til Bekks lokaler i Skur 39.

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

I BEKK er vi opptatt av faglig utvikling og kunnskapsdeling, og arrangerer en fagkveld for Oslo-studenter hvert semester. På fagkvelden forsøker vi å vise et lite tverrsnitt av det faglige vi holder på med internt, samtidig som vi koser oss med god mat og drikke.

Fagkvelden høst 2018 byr på et spennende program med fem ulike workshops. Programmet for kvelden og mer informasjon om de forskjellige workshop-ene finner du i oversikten under.


Felles program:

16.15: Oppmøte og lett bespisning

16.45: Felles intro og keynote

17.30: Workshops

19.30: Mat, drikke og underholdning


Om workshopen:

Startup-bransjen fortsetter å vokse og har eksplodert de siste årene. Flere og flere søker lykken som gründere i en verden der det aldri har vært lettere å starte sitt eget selskap. Men hva er det egentlig som skal til for å få en idé opp og stå? Hvordan går man fra idé til produkt uten å måtte investere alt for mye tid ved siden av skole eller jobb? 


I denne workshopen vil man gjennom en praktisk tilnærming lære hvordan man kan lansere et produkt ved å outsource og automatisere så mye av jobben som mulig. Du får vil få praktisk erfaring med metoder for å jobbe videre med din første idé, fra problem til testing av konseptet. Målet med workshopen er å vise at det nødvendigvis ikke krever så mye tid og krefter for å få realisert idéen sin som man kanskje skulle tro! 


Mer generell informasjon, samt mer informasjon om de andre workshopene finnes her


Hva trenger jeg?

- Godt humør! Vi stiller med nødvendig utstyr

ANSVARLIG

Anders Brustad

90829632

andersbrustad@gmail.com

Intern