Fagkveld med Bekk - React Native

Denne påmeldingen gjelder workshopen React Native. Du kan kun melde deg på en workshop!

05.09.2018 16:00

Oppmøte i foajeen på IFI kl 16, buss til Bekks lokaler i Skur 39.

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

I BEKK er vi opptatt av faglig utvikling og kunnskapsdeling, og arrangerer en fagkveld for Oslo-studenter hvert semester. På fagkvelden forsøker vi å vise et lite tverrsnitt av det faglige vi holder på med internt, samtidig som vi koser oss med god mat og drikke.

Fagkvelden høst 2018 byr på et spennende program med fem ulike workshops. Programmet for kvelden og mer informasjon om de forskjellige workshop-ene finner du i oversikten under.


Felles program:

16.15: Oppmøte og lett bespisning

16.45: Felles intro og keynote

17.30: Workshops

19.30: Mat, drikke og underholdning


Om workshopen:

Introduksjon til React Native – Facebooks open source bibliotek for å bygge kryssplattform mobilapplikasjoner. 

Du vil få en introduksjon til de grunnleggende konseptene i React Native, før du får prøvd ut dine nye ferdigheter ved å lage en applikasjon. Du kan velge om du vil utvikle til Android eller iOS (eller begge!). 

I denne workshopen vil du lære hvordan du kan bruke dine webutviklingsferdigheter til å lage native mobilapplikasjoner med React Native. Du vil erfare hvordan React Native bruker populære JavaScript-biblioteker til å lage native applikasjoner uten å ofre native utseende og følelse. 


Mer generell informasjon, samt mer informasjon om de andre workshopene finnes her


Hva trenger jeg?

- Godt humør! Vi stiller med nødvendig utstyr.

ANSVARLIG

Anders Brustad

90829632

andersbrustad@gmail.com

Intern