Fagkveld med Bekk - Serverless

Denne påmeldingen gjelder workshopen Serverless. Du kan kun melde deg på en workshop!

05.09.2018 16:00

Oppmøte i foajeen på IFI kl 16, buss til Bekks lokaler i Skur 39.

Ja

4 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

I BEKK er vi opptatt av faglig utvikling og kunnskapsdeling, og arrangerer en fagkveld for Oslo-studenter hvert semester. På fagkvelden forsøker vi å vise et lite tverrsnitt av det faglige vi holder på med internt, samtidig som vi koser oss med god mat og drikke.

Fagkvelden høst 2018 byr på et spennende program med fem ulike workshops. Programmet for kvelden og mer informasjon om de forskjellige workshop-ene finner du i oversikten under.


Felles program:

16.15: Oppmøte og lett bespisning

16.45: Felles intro og keynote

17.30: Workshops

19.30: Mat, drikke og underholdning


Om workshopen:

I en verden uten servere er utvikleren kongen. Serverless muliggjør uendelig skalering, minimale driftskostnader og en rask vei ut i produksjon. I denne workshopen vil du lære hvordan du kjapt kan få en tjeneste ut i skyen hos Amazon. I workshopen vil vi bruke tjenester fra Amazon Web Services til å lage en webside som viser hvor lenge det er til bussen din går fra holdeplassen. Vi skal bruke tjenester som CloudWatch, Lambda, API Gateway og DynamoDB, og det meste av dette skal vi gjøre gjennom ClaudiaJS. 

Før vi begynner programmeringen vil du få en kjapp introduksjon til Serverless, og vi vil avslutte med en diskusjon om hvordan vi kan bruke denne teknologien til noe “nyttig”. 


Mer generell informasjon, samt mer informasjon om de andre workshopene finnes her


Hva trenger jeg?

- Egen maskin 

- Installert Node (med NPM): https://nodejs.org/en/download/

- Installert Yarn: https://yarnpkg.com/en/

ANSVARLIG

Anders Brustad

90829632

andersbrustad@gmail.com

Intern