Pils og programmering

Velkommen til Pils og Programmering med Bekk!

15.11.2018 16:15

Java , Gaustadalléen 23b

Pizza og Sushi

0 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

Trenger du hjelp på et hobbyprosjekt, eller har du en nettside du sitter og programmerer på? Kanskje du vil lære deg noe helt nytt? Hva med Elm, chatbots, React eller React-Native? Har du lyst til å lage din første app, eller ønsker du inspirasjon fra noe vi har laget?


Det å programmere sammen og hjelpe hverandre til å bli bedre er noe av det vi setter mest pris på i Bekk, og den siste fredagen i måneden pleier vi å ha Pils & Programmering på hovedkontoret vårt for alle som har lyst til å være med. Man tar med seg hobbyprosjektet sitt eller en tanke om noe man har lyst til å programmere, og vi stiller med øl, pizza og hjelp.

Før eksamensperioden starter for fullt inviterer vi dere derfor til en trivelig kveld med Pils & Programmering på IFI. Dette blir en kveld hvor alle, også vi, sitter og koder på våre egne hobbyprosjekter med en pils i hånda mens vi spiser noe digg mat sammen.

Det trengs ingen forkunnskaper for å bli med på Pils & Programmering. Ingen spørsmål er dumme, så fyr gjerne løs med alt mulig dere lurer på, så skal vi svare så godt vi kan, eventuelt kan vi kanskje finne ut av det sammen? Vi er der for å lære bort og dele av vår kompetanse, uavhengig av hva du er nysgjerrig på! Om det ikke er noe spesielt du trenger hjelp med om dagen, kan vi foreslå noen oppgaver for deg fra ulike workshops vi har arrangert tidligere. Alle som vil skal få lære noe nytt! Ta med deg PCen din, utfordringene dine og møt oss for en lowkey, lærerik og hyggelig programmeringskveld!

ANSVARLIG

Filip Larsen

46766019

filip.larsen@ifinavet.no

Intern