Bedriftspresentasjon med BDO

Bli bedre kjent med oss i BDO!

13.11.2018 16:15

JAVA, Ole Johan Dahls Hus (Gaustadalléen 23B)

Pizza og sushi

0 plasser igjen

Company logo

BDO er et konsulentselskap som skaper trygghet, tillit og verdiskaping for virksomheter gjennom revisjon, regnskap, rådgiving og advokattjenester. Med 1500 ansatte og 70 kontorer over hele landet er vi tett på det lokale næringslivet. Hver dag går våre 1500 ansatte på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en partner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag. Det krever mennesker som evner og har vilje til å se viktighet i detaljer, og hvordan detaljene bidrar til helheten. Vi anser det som vår samfunnsoppgave å bidra til trygghet og verdiskapning i næringslivet. Det gjør vi faglig hver dag gjennom våre tjenester, gjennom kompetanseoverføring, og vi støtter prosjekter og veldedige organisasjoner som bygger kunnskap og sprer motivasjon for et aktivt og inkluderende liv.

BDO er et konsulentselskap som skaper trygghet, tillit og verdiskaping for virksomheter gjennom revisjon, regnskap, rådgiving og advokattjenester. Med 1500 ansatte og 70 kontorer over hele landet er vi tett på det lokale næringslivet.


Endrede rammebetingelser og den teknologiske utviklingen betyr nye utfordringer og muligheter for oss og våre kunder. Denne gangen gir vi dere et innblikk i hvordan vi jobber med dette i tre ulike avdelinger.

Vi vil fortelle om vår robotiseringsprosjekt i regnskapsavdelingen, hvordan vi jobber med business analytics og til slutt om cybersecurity som er en av våre større satsninger. Vi har også ledige deltidsstillinger for studenter i disse avdelingene.

Vi inviterer til mingling og middag etter presentasjonen :) 

ANSVARLIG

Jeanette Kirkerud

jeanetki@ulrik.uio.no

Intern