Bedriftspresentasjon med Visma

08.11.2018 16:15

Seminarrom Java, Ole-Johan Dahls Hus (Gaustadalléen 23B)

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Visma Consulting AS er et teknologifokusert konsulentselskap i vekst som jobber for å bringe Norge inn i en effektiv digital fremtid. Vi jobber for å bli ledende innen forenkling og effektivisering av våre kunders arbeidsprosesser. Vi tilbyr utvikling, forvaltning og rådgivning innen forretningsområdene fagsystemer, selvbetjening og samhandling, information management og mobile løsninger. Med representasjon i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Litauen er vi i underkant av 1000 mennesker, hvorav rundt 190 i Oslo. Visma Consulting er en del av Visma, som er nordens ledende softwareselskap.

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Vi leverer verdiskapende IT-løsninger til offentlig sektor og større private virksomheter gjennom IT-rådgivning, systemutvikling og applikasjonsforvaltning. Vi har et godt etablert traineeprogram for nyutdannede, og trenger flere flinke med på laget!

Vi vil gjennom denne bedriftspresentasjonen gi dere et lite innblikk i hva vi jobber med, hvordan livet som nyutdannet er og sist men ikke minst gi dere et  faglig innblikk i Smart Cities, et tema vi hadde på siste fagsamling.

Bli enda bedre kjent med oss over tapas og mingling etter presentasjonen :)

ANSVARLIG

Anna Finstad

annamfi@uio.no

Intern