Bedriftspresentasjon med Academic Work med samarbeidspartnere

Academic Work gjentar suksessen og inviterer med seg noen av sine samarbeidspartnere til å holde bedriftspresentasjon for IFI.

01.11.2018 16:15

Smalltalk, Ole Johan Dahls Hus (Gaustadalléen 23B)

Ja

25 plasser igjen

Company logo

Academic Work Norge er et rekrutteringsbyrå som representerer et bredt spekter av IT-bedrifter i Norge og utlandet.

Presentasjonene vil vare i ca 1 time, og vi avslutter kvelden med pizza og mingling!

Academic Work er et rekruttering- og bemanningsbyrå som jobber med å finne jobber og bygge karrierer for det de kaller young professionals – studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. 
Hittil i år har de utlyst over 1000 stillinger for studenter og nyutdannede, og flesteparten av de innen IT og data. 

Denne gangen har de med seg to spennende selskaper: Inmeta og RiksTV. 

 

Inmeta
Inmeta er et norsk IT-konsulentselskap som består av 120 ansatte fordelt på Oslo, Trondheim og Hamar. De jobber for Norges største virksomheter i offentlig- og privat sektor. De deltar i prosjekter som både er spennende og samfunnsnyttige, og fungerer ofte som en utvidelse av kundens IT-avdeling. De passer alltid på å dra nytte av de unike mulighetene den nyeste teknologien gir som gir fornøyde kunder og spennende prosjekter for de ansatte!

Nyutdannet og klar for full jobb august 2019? Inmeta søker deg som er klar for å starte karrieren som systemutvikler:

https://jobs.academicwork.no/annonse/nyutdannet-varen-2019-og-nsker-en-kickstart-pa-karrieren-din-i-et-annerkjent-selskap/15013115

 

RiksTV

RiksTV er en TV-distributør som så dagens lys i 2007 da de analoge TV-signalene ble slukket. Fra den gang har selskapet utviklet seg enormt og de tilbyr i dag en TV-opplevelse på kundens premisser. Tjenestene tilbys enten via en SMART-boks, som leverer TV og underholdning både via bakkenett og internett, på en hvilken som helst mobiltelefon eller nettbrett, eller på siste generasjon Apple-TV, hvor som helst i landet.
Ansatte i RiksTV har et brennende engasjement for å lage Norges beste TV-opplevelse, selskapet har et innovativt miljø og er innsiktsdrevet i deres arbeid.


 

Norsk Rikstoto

Norsk Rikstoto er en frittstående næringsdrivende stiftelse med hovedkontor i Oslo. Vi er ca. 110 ansatte, og omsatte for 3,89 milliarder kroner i 2017. Norsk Rikstoto er ansvarlige for spill på hest i Norge, og skal å påse at spillet drives på en sosialt ansvarlig måte. Vi ønsker å skape puls gjennom å levere spill og underholdning med høy kvalitet og bred appell. Hver dag hele året tilbyr vi spennende spillopplevelser innen trav og galopp i Norge og utlandet. 

Se mer på: https://beta.rikstoto.no

 

Norsk Rikstoto tilbyr digitale løsninger for hestespill i et voksende spillmarked nasjonalt og internasjonalt. Det internasjonale markeder for import og eksport av hestespill er voksende. 

 

Vi vokser og ønsker å bli et enda større utviklingsmiljø for våre digitale tjenester.Vi har fokus på DevOps som arbeidsform og analysedrevet utvikling i tverrfaglige miljøer. 

 

Se også vår stillingsutlysning; https://rix22.no/jobb

ANSVARLIG

Hans Henrik Sande

hanshsa@ulrik.uio.no

Intern