Bedriftspresentasjon med mnemonic

04.10.2018 16:15

Java, IFI

Sudøst

0 plasser igjen

Company logo

mnemonic er den største rene IT-sikkerhetsbedriften i Norden, og jobber med blant annet Norges største bedrifter og organisasjoner. Både i offentlig og privat sektor som for eksempel olje, industri, bank og finans. I mnemonic får man muligheten til å jobbe og lære av dyktige medarbeidere, samtidig som man får møte andre store bedrifter og organisasjoner. Vi bruker store ressurser på opplæring og kompetanseutvikling for å ruste våre ansatte for stadig mer krevende oppgaver.

Mnemonic er en av Nordens ledende leverandør innen IT- og informasjonssikkerhet. Deres ekspertteam av sikkerhetskonsulenter, produktspesialister, trusseletterforskere, team av hendelseshåndterere og etiske hackere, kombinert med deres Argus sikkerhetsplattform sikrer at de ligger i forkant av avanserte angrep fra Internett og beskytter sine kunder fra nye trusler.

 

Bedriftspresentasjonen vil inneholde hva mnemonic jobber med, og presentasjon av en case. Etter presentasjonen går turen videre til en restaurant hvor vi får muligheten til å spise, mingle og lære mer om hva mnemonic driver med.

 

Mnemonic tilbyr både, heltid- og deltids-stillinger, samt interships. Mer info kommer på bedpressen!

ANSVARLIG

Rambi Ji Nguyen

95880538

jiern@hotmail.no

Intern