Kurs med Computas

Design Thinking, Service design, Design sprints... Alt koker ned til å bruke riktig verktøy til riktig tidspunkt.

25.09.2018 16:15

Akersgata 35

Mat hos bedriften

5 plasser igjen

Company logo

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi har et sterkt teknologisk fagmiljø og jobber med alt fra prisvinnende saksbehandlingsløsninger, til dataanalyse, kunstig intelligens og omfattende, skybaserte innovasjonsprosjekter. Computas er 100% ansatteid, så her blir du både kollega og medeier. Nyutdannede hos oss får delta på vårt skreddersydde karrierestart-program, Computas NXT. Dette sørger for at du som nyansatt kommer raskt i gang med praktisk arbeid og tilpassede ansvarsområder. Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i Stavanger og København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Vi møtes i fojaeen utafor Simula før vi drar samla til Computas sine lokaler. Det er viktig at dere møter opp presist så vi kan dra 16.15.


I denne workshopen kan du bli med å se hvordan Computas involverer beslutningstakere i en brukersentrert designprosess. Vi ser på ulike teknikker som vi bruker til daglig i designprosessen og hvordan disse bidrar til å få et riktig sluttprodukt for kunden. Vi skal også prøve oss på noen teknikker der vi ser i praksis hvordan de spiller ut.


ANSVARLIG

Ingeborg Nes

ingebosn@ulrik.uio.no

Intern