Kurs med Computas

Design Thinking, Service design, Design sprints... Alt koker ned til å bruke riktig verktøy til riktig tidspunkt.

25.09.2018 16:15

Akersgata 35

Mat hos bedriften

5 plasser igjen

Company logo

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi leverer verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til både offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, olje og gass. Vi jobber med alt fra apper som redder liv og prisvinnende saksbehandlingsløsninger, til dataanalyse, kunstig intelligens og omfattende, skybaserte innovasjonsprosjekter. Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i Stavanger og København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Vi møtes i fojaeen utafor Simula før vi drar samla til Computas sine lokaler. Det er viktig at dere møter opp presist så vi kan dra 16.15.


I denne workshopen kan du bli med å se hvordan Computas involverer beslutningstakere i en brukersentrert designprosess. Vi ser på ulike teknikker som vi bruker til daglig i designprosessen og hvordan disse bidrar til å få et riktig sluttprodukt for kunden. Vi skal også prøve oss på noen teknikker der vi ser i praksis hvordan de spiller ut.


ANSVARLIG

Ingeborg Nes

ingebosn@ulrik.uio.no

Intern