Bedriftspresentasjon med Knowit

20.09.2018 16:15

Oppmøte i foajeen på IFI.

JA

7 plasser igjen

Company logo

Knowit er et av nordens største konsulentselskaper, og har lang erfaring med å gi nyutdannede en god start på karrieren. Vi ansetter spesielt mange utviklere, men vi er også interessert i folk innenfor design, BI og mye annet. Hvis du har lyst til å jobbe i et sosialt og hyggelig miljø, der du får alle muligheter til å lære og få erfaring i trygge omgivelser, så bør du vurdere å søke jobb hos oss! Og om skulle ønske flere utfordringer, så er veien alltid kort til økt ansvar og nye arbeidsoppgaver. I Norge har vi avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim.

Knowit er et konsulentselskap med over 2200 spesialister som skaper unike verdier for våre kunder. Vi tilbyr kompetanse innen tre forretningsområder:


Knowit Solutions lager IT-løsninger og bistår virksomheter med å realisere sine behov og visjoner i et teknologipartnerskap. Basert på et faglig tungt og levende miljø, leverer vi spisskompetanse på alle deler av større og mindre utviklingsløp: alt fra teknologiledelse av teknologer til idé, design, prosess, arkitektur, utvikling, sikkerhet og test. Vi jobber best med kontinuerlig produktutvikling i autonome team. 


Knowit Experience er nordens ledende kommunikasjons- og teknologibyrå. Vi hjelper virksomheter med målrettet digitalt nærvær og berikende brukeropplevelser på nett, mobil og sosiale medier.


Knowit Insight jobber med ulike former for management consulting. Våre spesialister utvikler ideer, er rådgivere og utvikler skreddersydde løsninger basert på dyp forståelse for kundens bedrift og virkelighet. 


Om arrangementet: 

Vi inviterer til våre lokaler i Lakkegata 53, Sundtkvartalet. Her vil dere gjennom en guidet tur få innblikk i våre prosjekter og måten vi driver fagarbeid på. Dere vil møte våre ansatte underveis på rundturen og det vil bli god anledning til å stille spørsmål og bli godt kjent med oss i Knowit. Til slutt byr vi på noe å bite i, mingling og kanskje en liten overraskelse …..Avreise:

Oppmøte kl 16.15 i foajeen på IFI, vi tar T-banen Grønland og går til Lakkegata 53. 

ANSVARLIG

Anna Finstad

annamfi@uio.no

Student