Fagkveld med Bekk - Introduksjon til webprogrammering

Denne påmeldingen gjelder workshopen Introduksjon til webprogrammering. Du kan kun melde deg på en workshop!

05.09.2018 16:15

Oppmøte i foajeen på IFI kl 16, buss til Bekks lokaler i Skur 39.

Ja

1 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

I BEKK er vi opptatt av faglig utvikling og kunnskapsdeling, og arrangerer en fagkveld for Oslo-studenter hvert semester. På fagkvelden forsøker vi å vise et lite tverrsnitt av det faglige vi holder på med internt, samtidig som vi koser oss med god mat og drikke.

Fagkvelden høst 2018 byr på et spennende program med fem ulike workshops. Programmet for kvelden og mer informasjon om de forskjellige workshop-ene finner du i oversikten under.


Felles program:

16.15: Oppmøte og lett bespisning

16.45: Felles intro og keynote

17.30: Workshops

19.30: Mat, drikke og underholdning


Om workshopen:

Har du kjøpt deg et kult domene du skulle lage noen fete greier på, men vet ikke helt hvordan du skal fortsette for å sette opp nettsiden? Har du aldri vært borti webprogrammering, men er nysgjerrig på HTML, CSS og JavaScript? Eller kjenner du kanskje allerede til noen av prinsippene, men skulle gjerne frisket opp webkunnskapene og blitt mer komfortabel med hvordan ting henger sammen? Da er dette workshopen for deg! Vi skal lose dere gjennom nettsidenes grunnsteiner, og hvordan HTML, CSS og JavaScript spiller på lag for å lage kule ting. Hvem vet, kanskje du får satt din helt egen nettside i produksjon før kvelden er omme? 


Mer generell informasjon, samt mer informasjon om de andre workshopene finnes her

Hva trenger jeg?

- Egen maskin

- Installert Git: https://git-scm.com/book/en/v2/Getting-Started-Installing-Git 

- Installert Node (med NPM): https://nodejs.org/en/download/ 

- En editor du er fortrolig med (eksempelvis VSCode, Atom eller Sublime Text)

ANSVARLIG

Anders Brustad

90829632

andersbrustad@gmail.com

Intern