Robocode med Netcompany

30.08.2018 16:15

Escape, Institutt for informatikk

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Vi er stolte av hvem vi er, og hva vi driver med. For å kunne levere de beste IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. Vi tar ansvar - helt enkelt.

Torsdag 30. august arrangerer Netcompany i samarbeid med Navet høstens RoboCode-turnering! Hvem bygger UiO’s beste robot?
 
Programmer din egen ministridsvogn og delta i turneringen – enten individuelt eller i lag sammen med andre. Måtte den beste roboten vinne!
 
Dette er en morsom og lærerik fagkveld som passer for alle kunnskapsnivåer. Det blir servert mat og drikke gjennom kvelden.

I år vil det også bli mulighet til å delta på en kurskveld i forkant som gir deg og laget ditt de beste forutsetningene før Robocode 30.august! I løpet av denne kvelden vil flere av våre konsulenter gi en innføring i hvordan utvikle bots og hvordan tenke strategi. Mer informasjon https://www.facebook.com/events/879677452225859/

Vi i Netcompany gleder oss til en spennende og lærerik kveld!

ANSVARLIG

Henrik Johan Wistner

48110494

henrik.wistner@ifinavet.no

Styremedlem