Kurs med Itera i ReactVR

Itera inviterer til tre kurs der du kan ENTEN velge mellom Tech, Test og UX.

22.03.2018 16:15

Oppmøte i foajeen på IFI, vi tar T-banen sammen til Itera sine kontorer

Pizza og Sushi

7 plasser igjen

Company logo

Itera er et kommunikasjons- og teknologiselskap som leverer rådgivning og strategi, design og utvikling, drift og forvaltning.

KRAV til kurset:

Techkurset krever node med npm installert, git og vscode eller tilsvarende IDE.


Itera inviterer til kurs i ReactVR!

Er hverdagen litt grå og kjedelig? Skulle du noen ganger ønske at du kunne rømme inn i en virtuell verden, for eksempel til en eksotisk strand, eller kanskje til en galakse, langt, langt borte?

VR, eller virtual reality, har de siste årene gått fra å være en kul gimmick til å bli en av de store nye teknologien som alle snakker om. Det brukes allerede innen traumebehandling,opplæring av alt fra kirurger til soldater, og ikke minst til underholdning. Potensialet er stort, og det dukker stadig opp flere bruksområder. VR er her for å bli, og som det galaktiske imperiet, kommer det til å ta over verden!

Vi i Itera ønsker derfor å invitere til et kurs i ReactVR. Dette er et rammeverk laget av Facebook som gjør det enkelt å utvikle VR-applikasjoner og kjøre dem direkte i nettleseren. Kurset vil introdusere deg til ReactVR, og gi deg en kickstart for å komme igang med dine egne VR-prosjekter.

På starten av kurset vil vi ha en enkel gjennomgang av relevante grunnprinsipper i React, samt en introduksjon til hva ReactVR har å tilby. Etter presentasjonen jobber vi med oppgaver som skal gi en grunnleggende forståelse av de ulike komponentene og hvordan de kan brukes. Målet er at du på slutten av kurset har utviklet et enkelt VR-spill som du vil få muligheten til å teste ut med Google Cardboard.

Kurset krever ingen forkunnskaper utover grunnleggende programmeringskunnskaper. Du kan få til mye om du kan skrive noen linjer med kode! Deltakere på kurset må ha med egen laptop og mobiltelefon. Vi anbefaler også å ta med lader til mobilen, VR krever nemlig mye av batteriet. I tillegg må man ha git og nodejs installert.

Vi serverer sushi og pizza før kurset, og etter kurset drar vi til Nydalen Bryggeri og Spiseri for litt mingling.

ANSVARLIG

Rambi Ji Nguyen

95880538

jiern@hotmail.no

Intern