Fuckup Night

Bli med på en kveld full av Fuck-up stories!

04.05.2018 16:15

Escape, Ole Johan Dahls Hus (Gaustadalléen 23B)

Pizza

Åpent for alle
Company logo

Navet er bedriftskontakten ved Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo. Hensikten med Navet er å gjøre det enkelt for bedrifter å komme i kontakt med studentene ved instituttet, ved å tilby: - et sentralt kontakt- og koordineringspunkt for alle bedriftsrelaterte aktiviteter ved instituttet. - praktisk hjelp ved bedriftspresentasjoner og andre typer arrangmenter (romreservasjon, plakatopphenging, utsendelse av SMS mm.). - oversikt over bedriftsrelaterte aktiviteter for studenter.

Vi i Navet presenterer Fuckup Night. Dette blir vår egen versjon av den egentlige Fuckup Night som tar sted i Oslo. Dette er et åpent arrangement hvor store gründere forteller om sine største feil opp gjennom livet som entreprenør. Disse presentasjonene skal være til inspirasjon og motivasjon for unge entreprenører der ut til å ikke være redd for å virkelig Fuck-up. Det blir 20 minutters presentasjon per speaker med tid for spørsmål fra salen. 


Program


    -    Dørene åpner for ankomst              16:00 - 16:30

    -   Introduksjon av Mayo                        16:30 - 16:35

    -    Arshad Jamil                                       16:35 - 17:00

    -    Julie Lie                                                17:05 - 17:30

    -    Gulbrand Øverbye                             17:35 - 18:00     

    -    Avslutning av Mayo                            18:00 - 18:05    

    -    Pizza og mingling                                18:05 -->                  

    

Speakers


Gulbrand Øverbye

Gulbrand har så mange fuckups på samvittigheten at når DN skrev om start-upen hans hadde de kun plass til en liste over fiaskoer. Likevel havner de på Gaselle-listen år etter år og kom nylig på Financial Times sin liste over Europas 1000 raskeste start-ups, så av og til må han og teamet gjøre noe riktig. Gulbrand vil også snakke om en av sine mer minneverdige feilslåtte prosjekter under dette eventet.Arshad Jamil


Arshad Jamil er gründer av Ungdomsakademiet. Et sosialt entreprenørskap som ville gjøre privatundervisning tilgjengelig for alle. Han startet fra scratch og har bygget opp sitt selskap bit for bit. Selv om dette er hans levebrød i dag, og selskapet vokser og ansetter 20 nye privatlærere, så har denne reisen vært langt fra smertefritt. Han brukte hele 2016 på frustrasjon og juridisk rådgivning pga en feilansettelse.Julie Delia Lie Steinfjell


En ung kvinne uten høyere utdannelse er ikke den tradisjonelle suksessoppskriften i et mannsdominert norsk næringsliv, men med sitt naturtalent for salg og ledelse, ekstreme taleferdigheter og unike evne til å motivere sine ansatte har Julie Delia Lie Steinfjell på knappe fem år gått veien fra salgstrainee til Face2face sin internasjonale konsernledelse. Hun har sammen med selskapet vokst fra Norden og videre til Belgia, Sveits og Finland, tatt field-marketing-divisjonen fra 30 til 150 mennesker og omsetningen fra drøye 50 millioner til en kvart milliard. Steinfjell har personalansvar for 150 mennesker, har vært mentor for et titalls prosjektledere i forskjellige ledd i selskapet og er sentral i kommunikasjonsbyrået internasjonale traineeprogram. Men 2013 hold hun på å fucke opp alt, noe hun vil si mer om på Fuckup night med Navet.
ANSVARLIG

Mayouran Navaratnarajah

mayouran@uio.no

Student