Hackathon med Deloitte

Bli med Deloitte på en kul Hackathon hvor du kan vinne en Raspberry Pi!

20.03.2018 16:15

Shell, Gaustadalleen 23B, Oslo

Restaurant

19 plasser igjen

Company logo

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1400 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 264 000 medarbeidere i over 150 land.

Velkommen til bedriftspresentasjon og Hackathon med Deloitte!

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er verdens største leverandører av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1400 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer en 264 000 medarbeidere i over 150 land, og er vedens største leverandør av sikkerhetstjenester globalt.

I tillegg til det internasjonale nettverket, satser Deloitte stort på Cyber-området i Norge. I vår Cyber Security-avdeling jobbes det med alle aspekter av informasjonssikkerhet, som omfatter alt fra sikkerhetsarkitektur, sikkerhetsovervåkning og penetrasjonstesting, til opplæring, risikovurderinger samt etablering av rammeverk og prosesser.

20. mars ønsker vi deg velkommen til Hackathon, hvor du vil møte ansatte fra vårt Cyber-team. Du vil få bryne deg på Hackeroppgaver og vinnerlaget vil få tildelt hver sin Raspberry Pi.


Vi anbefaler dere å komme i team på ca 3-4, men dersom du ønsker å komme alene kan vi finne en gruppe til deg.

Husk å ta med laptop!


ANSVARLIG

Andreas Thompson

andreas.thompson@ifinavet.no

Student