Hackathon med Deloitte

Bli med Deloitte på en kul Hackathon hvor du kan vinne en Raspberry Pi!

20.03.2018 16:15

Shell, Gaustadalleen 23B, Oslo

Restaurant

19 plasser igjen

Company logo

Deloitte er en av verdens største leverandører av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester. Vi er 1380 ansatte ved 21 kontorer i Norge og har oppdragsgivere innen alle deler av norsk næringsliv, ideelle organisasjoner, idrett samt kommunal og statlig sektor. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 264 000 medarbeidere i over 150 land. I Deloitte jobber det revisorer, konsulenter og jurister som er gode til å jobbe i team, har det utfordrende og moro på jobb, og som til enhver tid er genuint opptatt av å levere det beste for våre klienter. Klientene vi jobber for er alt fra små og mellomstore bedrifter til store offentlige virksomheter og vi jobber med alt fra revidering av regnskap og prosessforbedringer til systemimplementering, antikorrupsjon og etisk hacking.

Velkommen til bedriftspresentasjon og Hackathon med Deloitte!

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er verdens største leverandører av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1400 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer en 264 000 medarbeidere i over 150 land, og er vedens største leverandør av sikkerhetstjenester globalt.

I tillegg til det internasjonale nettverket, satser Deloitte stort på Cyber-området i Norge. I vår Cyber Security-avdeling jobbes det med alle aspekter av informasjonssikkerhet, som omfatter alt fra sikkerhetsarkitektur, sikkerhetsovervåkning og penetrasjonstesting, til opplæring, risikovurderinger samt etablering av rammeverk og prosesser.

20. mars ønsker vi deg velkommen til Hackathon, hvor du vil møte ansatte fra vårt Cyber-team. Du vil få bryne deg på Hackeroppgaver og vinnerlaget vil få tildelt hver sin Raspberry Pi.


Vi anbefaler dere å komme i team på ca 3-4, men dersom du ønsker å komme alene kan vi finne en gruppe til deg.

Husk å ta med laptop!


ANSVARLIG

Andreas Thompson

andreas.thompson@ifinavet.no

Styremedlem