Workshop med Capra Consulting

Kurs i IoT og serverless i Amazon Web Services med Capra Consulting

19.04.2018 16:15

Java, IFI

Opland burger & steak

15 plasser igjen

Company logo

Capra Consulting er et uavhengig konsulentselskap som leverer utviklings- og rådgivningstjenester i privat og offentlig sektor. Vi skaper verdi for våre kunder gjennom forretningsforståelse, kompetanse og effektive metoder. Capra Consulting har solid økonomi og store vekstambisjoner. Vi ønsker oss de beste ressursene som kombinerer teknisk innsikt med evnen til å se det store bildet.

Arrangamentet er forbeholdt stundeter på programmering og nettverk som går på 3 - 5 året.

Nysgjerrig på hvordan du kan sette opp ditt eget smarthjem? Eller på hvordan du bruker Amazon sin serverless tjeneste? Da er dette kurset for deg!


Amazon Web Services har eksistert siden 2006, og er for tiden den mest velprøvde, brukte og største skytjenesten med kunder som blant annet Netflix. Capra har jobbet lenge med AWS, er Amazon Partner, og bruker det i svært mange prosjekter. Nylig lanserte Amazon sin Echo-plattform; en plattform som lar deg styre Amazon sin personlige assistent Alexa ved bruk av stemmekommandoer. I tillegg til de forskjellige standardtjenestene Echo-plattformen støtter kan man ved å kombinere AWS og Echo lage helt egne tjenester, som for eksempel å få din Echo til å hjelpe deg med alt fra å finne busstider, til å justere lyset.


På dette kurset skal vi leke med nettopp dette: Du vil bli nærmere kjent med AWS sin Lambda-tjeneste, og bruke den til å få en LifX-pære til å lyse, via Amazon Echo Dot. Dette gjøres lagvis med 3 stykker på hvert lag. Hvis du kommer alene finner vi en gruppe til deg. Vinnerne får en Amazon Echo Dot hver med seg hjem.


Etter presentasjonen drar vi ut på restaurant.


ANSVARLIG

Henrik Johan Wistner

48110494

henrik.wistner@ifinavet.no

Styremedlem