Bedriftspresentasjon med mnemonic

05.04.2018 16:15

Seminarrom Java, Gaustadalléen 23B, Oslo

SÜDØST

1 plasser igjen

Company logo

mnemonic er den største rene IT-sikkerhetsbedriften i Norden, og jobber med blant annet Norges største bedrifter og organisasjoner. Både i offentlig og privat sektor som for eksempel olje, industri, bank og finans. I mnemonic får man muligheten til å jobbe og lære av dyktige medarbeidere, samtidig som man får møte andre store bedrifter og organisasjoner. Vi bruker store ressurser på opplæring og kompetanseutvikling for å ruste våre ansatte for stadig mer krevende oppgaver.

Mnemonic er en av Nordens ledende leverandør innen IT- og informasjonssikkerhet. Deres ekspertteam av sikkerhetskonsulenter, produktspesialister, trusseletterforskere, hendelseshåndterings team og etiske hackere, kombinert med deres egne Argus sikkerhetsplattform sikrer at de ligger i forkant av avanserte angrep fra Internett og beskytter sine kunder fra nye trusler.

Bedriftspresentasjonen vil inneholde informasjon om hva Mnemonic jobber med, og et case hvor man får presentert en sikkerhetshendelse. Etter presentasjonen går turen videre til restauranten südøst hvor man får muligheten til å mingle og få vite mer om hva bedriften driver med.

ANSVARLIG

Filip Larsen

46766019

filip.larsen@ifinavet.no

Intern