Kurs med Itera i testautomatisering

Itera inviterer til tre kurs der du kan ENTEN velge mellom Tech, Test og UX.

22.03.2018 16:15

Oppmøte i foajeen på IFI, vi tar T-banen sammen til Itera sine kontorer

Pizza og Sushi

5 plasser igjen

Company logo

Itera er et kommunikasjons- og teknologiselskap som leverer rådgivning og strategi, design og utvikling, drift og forvaltning.

KRAV til kurset:

Testkurset krever Eclipse og git installert.


Itera inviterer til testkurs!

Test handler om å sørge for at systemet gjør som det skal og ikke inneholder feil. Test er kanskje noe man ikke er så mye borti i løpet av studietiden og mange tenker kanskje bare på unit testing når man tenker på test, men test er så mye mer.

Dette kurset vil gi en innføring i testautomatisering. Testautomatisering er en måte å skripte testene dine på for å kunne gjennomføre flere tester på en raskere og mer dekkende måte. Dette fører til at man får testet mer på kortere tid og kan releases fortere.

Kurset vil starte med en liten innføring til test og testautomatisering. Deretter vil vi se litt på rammeverket Selenium og hvordan man kan skrive automatiserte tester. Man vil få en innføring i hvordan testautomatisering fungerer, hvordan man bruker det og så skal dere få teste ut dette selv.

Kurset krever ingen forkunnskaper utover grunnleggende programmeringskunnskaper. Om du kan skrive noen linjer med kode, så kan du få til mye! Deltakere på kurset må ha med egen laptop. I tillegg må man ha git og Eclipse installert.

Det vil bli servert sushi og pizza før kurset, og etterpå drar vi videre til Nydalen Bryggeri og Spiseri for litt mingling.

Vi gleder oss til å treffe deg!

ANSVARLIG

Rambi Ji Nguyen

95880538

jiern@hotmail.no

Intern