Bedriftspresentasjon med Blank

Bli kjent med teknologi-og designmiljøet Blank!

15.03.2018 16:15

Java, IFI

Opland Burger

0 plasser igjen

Company logo

Blank er et slags IT-konsulentselskap. Fundamentalt for oss er felleskap, en klokkeklar tro på menneskene som utgjør Blank, samt transparens og åpenhet i alt vi gjør. Vi ønsker å tenke nytt, og vi forsøker å utfordre etablerte sannheter. Om du har lyst til å jobbe i et selskap som tør være litt annerledes og du føler at våre prinsipper passer godt med dine egne betraktninger, er vi kanskje noe for deg.

Navet prøver ut en ny ordning med våre påmeldinger. Dersom du er påmeldt dette arrangementet, men unnlater å møte opp vil du risikere å bli utestengt fra Navets fremtidige arrangement.

Dette arrangementet er rettet mot studenter som liker å programmere, uansett om du går språkteknologi, robotikk, prognett / progsys eller design.

Blank er et teknologi- og designmiljø med en alternativ filosofi og tilnærming til konsulent- og arbeidslivet. Blank utvikler også egne produkter, har høye ambisjoner og må bli flere for å kunne levere på målene våre. På denne bedriftspresentasjonen kan du bli bedre kjent med hvem Blank er, hvilke prosjekt vi har jobbet på, og hvilke muligheter du har i Blank.

Etter presentasjonen drar vi ut på restaurant for en matbit.

ANSVARLIG

Sigurd Rognhaugen

94858833

sigurro@uio.no

Intern