Kodekampen med BEKK

06.03.2018 16:15

Oppmøte i foajeen på IFI

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

Kodekampen er en konkurranse for IT-studenter ved NTNU, UiB, UiO, OsloMet (tidligere HiOA) og Westerdals som går av stabelen våren 2018. Konkurransen passer for deg som er kreativ, liker hodebry, er løsningsorientert, har kodet lite eller mye.

Kodekampens innledende kvalifiseringsrunder ved de ulike skolene består av flere oppgaver av varierende vanskelighetsgrad innenfor mange forskjellige kategorier. Oppgavene skal løses som et team (lag på 3-4 studenter), hvor kloke hoder kommer frem til de riktige svarene sammen. Vinnerlagene fra de ulike skolene vil møtes til en finale i Oslo 20.-22. april og vinnerne får bli med BEKK på WebSummit i Lisboa, 5.-8. november 2018 (alle utgifter er dekket)!

I de innledende rundene som varer i ca 3 timer, vil lagene kunne velge blant ulike oppgaver som kan løses. Hver oppgave gir poeng, og laget med flest poeng vinner. Noen oppgaver involverer koding (så ta med laptop), mens andre handler om andre utfordringer man møter som IT-konsulent.


Vinnerne av innledningsrundene går videre til en spennende finalehelg i Oslo (helgen 20.-22. april), hvor de får jobbe med å lage en nettløsning som visualiserer data fra åpne APIer. Lagene vil få veiledning av erfarne BEKKere, og muligheten til å få innblikk i hvordan det er å jobbe som utvikler i BEKK.


Alle påmeldte vil senere få informasjon om lagpåmelding. Det vil bli mulig å melde inn fullsatte lag, delvis satte lag, og enkeltpersoner. De som ikke har lag/fullsatte lag vil få dette til konkurransedagen.


Hvis du vil lese mer om arrangementet, se kodekampen.bekk.no

ANSVARLIG

Pernille Kloster

pernilkl@uio.no

Student