Robocode

Programmer din egen ministridsvogn og delta i turneringen!

20.02.2018 16:15

Escape, IFI

Pizza & Sushi

2 plasser igjen

Company logo

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Vi er stolte av hvem vi er, og hva vi driver med. For å kunne levere de beste IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. Vi tar ansvar - helt enkelt.

Praktisk informasjon om Robocode og hvordan man setter opp miljøet

Tirsdag 20. februar arrangerer Netcompany RoboCode-turnering – UiO vs. NTNU.
 
Programmer din egen ministridsvogn og delta i turneringen! Vinnerlaget får æren av å forsvare sin skole i finalen mellom UiO og NTNU.
 
Finalen streames live og vi mistenker at stemningen og konkurranseinstinktet kommer til å være på topp både på NTNU og UiO denne dagen. Måtte den beste roboten vinne!
 
Dette er en morsom og lærerik fagkveld som passer for alle kunnskapsnivåer. Det blir servert mat og drikke gjennom kvelden.
 
Vi i Netcompany gleder oss til en spennende og lærerik kveld!


ANSVARLIG

Simon Pettersen

98680878

simonpe@uio.no

Student