Workshop med Computas

08.02.2018 16:15

Java, IFI

JA

1 plasser igjen

Company logo

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi har et sterkt teknologisk fagmiljø og jobber med alt fra prisvinnende saksbehandlingsløsninger, til dataanalyse, kunstig intelligens og omfattende, skybaserte innovasjonsprosjekter. Computas er 100% ansatteid, så her blir du både kollega og medeier. Nyutdannede hos oss får delta på vårt skreddersydde karrierestart-program, Computas NXT. Dette sørger for at du som nyansatt kommer raskt i gang med praktisk arbeid og tilpassede ansvarsområder. Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i Stavanger og København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

I denne workshopen skal vi lære hvordan man lager en enkel chatbot på Dialogflow og kommunisere gjennom denne via en Android-app. Vi stiller med en enkel app, og det vi gjør sammen er:

Sette opp et prosjekt på Dialogflow
Få appen til å kommunisere med Dialogflow
Legge til spørsmål og svar
Lære opp chatboten og gjøre den smartere
Få et innblikk i hvordan man kan bygge det hele større, smartere og kraftigere.
Om tiden strekker til, så utforsker vi hvordan vi kan gjøre appen og kommunikasjonen bedre.

For at vi skal få mest mulig tid til å gjøre dette, er det viktig at du går gjennom stegene du finner her: https://github.com/jrsComputas/ChatbotWorkshop  før workshopen. Det er noen ganske store filer vi trenger, så følg stegene du finner her og la installasjonene surre og gå i bakgrunnen. Her finner du også kontaktinformasjon dersom det er noe som er uklart/vanskelig med instruksjonene, og så vil vi hjelpe deg etter beste evne.

ANSVARLIG

Henrik Johan Wistner

48110494

henrik.wistner@ifinavet.no

Styremedlem