Bedriftspresentasjon med BDO

Bli bedre kjent med oss i BDO

01.02.2018 16:15

Java, IFI

Tapas

0 plasser igjen

Company logo

BDO er et konsulentselskap som skaper trygghet, tillit og verdiskaping for virksomheter gjennom revisjon, regnskap, rådgiving og advokattjenester. Med 1500 ansatte og 70 kontorer over hele landet er vi tett på det lokale næringslivet. Hver dag går våre 1500 ansatte på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en partner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag. Det krever mennesker som evner og har vilje til å se viktighet i detaljer, og hvordan detaljene bidrar til helheten. Vi anser det som vår samfunnsoppgave å bidra til trygghet og verdiskapning i næringslivet. Det gjør vi faglig hver dag gjennom våre tjenester, gjennom kompetanseoverføring, og vi støtter prosjekter og veldedige organisasjoner som bygger kunnskap og sprer motivasjon for et aktivt og inkluderende liv.

Husk at søknadsfristen for deltidsstillinger er fredag 02. februar, kl. 23.59. Søknadsfrist for faste stillinger er 25. februar, kl. 23.59. Søk allerede nå på våre sider www.bdo.no/stillinger


Andreas Vik, partner i regnskap, vil gi dere en smakebit på hvordan BDO går fra å være et konsulentselskap til å bli et IT-selskap, hvordan digitaliseringen har endret måten vi jobber på og hvorfor BDO er en attraktiv arbeidsgiver for studenter på IFI. Snorre Nævdal, forretningsutvikler i BDO, vil fortelle om noen av de spennende prosjektene vi jobber med knyttet til digitalisering av våre tjenesteområder. Shahab, konsulent i strategi og forretningsutvikling, viser hvordan BDO har brukt design thinking til å finne løsninger på utfordringer for ulike tjenesteområdene, og skal holde workshop slik at dere får innblikk i arbeidsmetoden.

ANSVARLIG

Henrik Lilleengen

99425788

henrik.lilleengen@ifinavet.no

Student